Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το ιστορικό εστιατόριο της Αγίας Νάπας που αποθεώνει την ιαπωνική κουζίνα

Ένας χώρος όπου θα βιώσεις μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία και όχι μόνο

Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουνίου 2024

Το Hokkaido είναι το εστιατόριο που έμαθε την ελ. επ. Αμμοχώστου να τρώει καλή και αυθεντική ιαπωνική κουζίνα. Ένα εστιατόριο που άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στην Αγία Νάπα το 1999 και σήμερα μετράει 25 χρόνια επιτυχημένης και σταθερής πορείας. Ένας χώρος εστίασης που επιλέγουν τόσο οι τουρίστες όσο και οι ντόπιοι της ευρύτερης περιοχής.

284563_233194593383172_498729_n.jpg

Σήμερα, το Hokkaido, έχει ξεφύγει από τα όρια της Αγίας Νάπας αφού λειτουργεί τα Hokkaido Express καταστήματά του σε Λευκωσία και Παραλίμνι. Το Hokkaido, δεν είναι ένα ακόμη ιαπωνικό εστιατόριο αλλά μία επίσκεψή σου εκεί θα αποτελέσει μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία όπου θα γνωρίσεις καλύτερα την ιαπωνική κουλτούρα και θα απολαύσεις live cooking show, θα βιώσεις από κοντά την τέχνη του Teppanyaki αλλά και του sushi .

HOK-9.jpg

Μπαίνοντας στον χώρο, που θα βρεθείς πολύ εύκολα αφού το εστιατόριο έχει εξαιρετική προσβασιμότητα, θα νιώσεις ότι βρίσκεσαι στο Τόκυο αφού η ατμόσφαιρα του εστιατορίου σε ταξιδεύει στην Άπω Ανατολή, στοιχείο που συμβάλλει σε μία ολοκληρωμένη εξαιρετική και μοναδική εμπειρία. Μπορείς να απολαύσεις το δείπνο σου στον όμορφα διακοσμημένο χώρο ή στην βεράντα με τις άνετες καρέκλες και τα ξύλινα τραπέζια. Εδώ η ευγένεια και επαγγελματισμός είναι σημαντικό στοιχείο της επιτυχίας του Hokkaido κάτι που θα το εντοπίσεις με την είσοδό σου στον χώρο.

Οι έμπειροι σεφ του εστιατορίου δημιουργούν εξαιρετικά πιάτα αυθεντικής ιαπωνικής κουζίνας. Πρόκειται για ανθρώπους με πολυετή εκπαίδευση και εμπειρία σε ασιατικά εστιατόρια στο εξωτερικό.

20230811-123012.jpg

Πιάτα υπερπαραγωγή

Το μενού σου προσφέρει μία μεγάλη γκάμα επιλογών αφού η δημιουργικότητα του εστιατορίου δεν έχει όρια. Μπορείς να απολαύσεις ρολά striploin βοδινού με γαρίδες που είναι τρυφερό βοδινό, ζουμερές γαρίδες και σάλτσα τεριγιάκι τα οποία όλα μαζί δημιουργούν την τέλεια μπουκιά. Μια συμφωνία γεύσεων, που συνδυάζει την πλούσια γεύση του βοδινού με τη γλυκύτητα των γαρίδων ενώ η σάλτσα τεριγιάκι που είναι γεμάτη ουμάμι τα δένει όλα μαζί.  

HOK-8.jpg

Πρέπει να δοκιμάσεις το γεμιστό κοτόπουλο με απαλή σάλτσα κάρυ. Ένα fusion πιάτο που θα σε εκπλήξει και θα το ευχαριστηθείς. Πρόκειται για ζουμερό στήθος κοτόπουλο, με φέτες ώριμης μπανάνας, τα οποία όλα μαζί αναμειγνύονται σε μία απαλή λεπτή σάλτσα κάρυ. 'Ενα πιάτο γλυκό, αλμυρό και εντελώς μοναδικό που βρίσκεται για πάνω απο 20 χρόνια στο μενού του Hokkaido και αποτελεί ένα από τα αγαπημένα των πελατών του.

20230808-180712.jpg

Ένα άλλο πολύ ξεχωριστό πιάτο είναι το γεμιστό χοιρινό με τα καραμελωμένα αχλάδια, bacon και BBQ sauce. Σε αυτό το πιάτο θα φας ένα τρυφερό χοιρινό με γλυκά καραμελωμένα αχλάδια, και καπνιστό bacon. Μία έκπληξη γεύσης που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις.

Δεν γίνεται να πας στο Hokkaido και να μην απολαύσεις το εξαιρετικό, καθαρό και φρέσκο σούσι του φτιαγμένο με αγνά υλικά-ντόπια και εισαγόμενα από την Ιαπωνία-και θα το βρεις στο μενού σε τεράστια ποικιλία και δεν θα ξέρεις ποιο να πρωτοφάς.

HOK-10.jpg

Το Hokkaido αποτελεί από μόνο του μία εμπειρία. Ένα θρυλικό πλέον εστιατόριο της Αγίας Νάπας που μας έβαλε στο πνεύμα της ιαπωνικής κουλτούρας και μας σερβίρει ποιοτικό φαγητό.

IMG_20240211_190255.jpg



(23721505) Αγίας Μαύρης 35, Αγία Νάπα. Δ-Κ 16.00-23.00 (και Teppanyaki). Μπορείτε να καθίσετε σε Teppanyaki show table με κράτηση ή χωρίς αν υπάρχει διαθεσιμότητα. Τα Σάββατα αλλά και κατά τους μήνες αιχμής του καλοκαιριού συστήνεται κράτηση


Για μενού, τιμές, κρατήσεις ή επικοινωνία στο www.hokkaido.com.cy

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close